Děti ze školky i prvňáčci přivítali předškoláky z bordovické mateřinky

„Naši předškoláci i žáci první třídy měli možnost seznámit se s budoucími kamarády z Mateřské školy Bordovice, kteří v září nastoupí do první třídy v Lichnově. Předškoláci je přivítali ve středu 24. dubna 2019 už ráno u autobusu a doprovodili je do lichnovské školky, kde bylo pro ně i pro naše děti nachystáno divadelní představení Jak Karlík zachránil babičku,“ říká vedoucí učitelka mateřské školy Bc. Markéta Dejová. 

„Po pohádce děti mohly chvíli mlsat a společně si popovídat. Ve škole je pak čekala výborná svačinka a program s prvňáčky, který pro ně připravila paní učitelka Evženie Hutyrová,“ doplňuje informaci vedoucí učitelka.

Našim dětem i dětem z bordovické mateřinky se společně prožité dopoledne moc líbilo. Spokojená byla i ředitelka Mateřské školy Bordovice Bc. Martina Kaděrová. „Děkujeme za krásné dopoledne. V mateřské škole i v první třídě jsme prožili hezké chvíle a vše se nám opravdu vydařilo. Ráda jsem se seznámila s kolegyněmi z mateřské školy a poznala paní učitelku z první třídy,“ hodnotí program, který jsme pro děti z Bordovic v Lichnově připravili. 

Mgr. Petra Stoklasová