Na školní zahradě vyrostl Láskovník

Dva významné dny si připomněly děti z mateřské školy a školní družinky, a to Mezinárodní den rodiny a svátek všech maminek. 

[ngg src=“galleries“ ids=“17″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

„Mít rodinu je vzácný dar. Každý jsme rádi v blízkosti milovaných osob. Každoročně v květnu slavíme tyto svátky. Letos jsme s dětmi z mateřské školy a školní družiny oslavili tyto svátky výrobou srdíček a zavěšením na strom Láskovník,“ přiblížila vedoucí učitelka mateřské školy Mgr., Bc. Renata Dreslerová, DiS.

[ngg src=“galleries“ ids=“18″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Každé z dětí si vyrobilo srdíčko dle svého přání, dozdobilo jej nebo mohlo přidat i vzkaz pro své blízké. Paní učitelky a vychovatelky srdíčka zalaminovaly, aby byla srdíčka odolná proti větru a vodě a neponičila se. 

[ngg src=“galleries“ ids=“19″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

„Srdíčka visí na stromě čtrnáct dní a neubývají, naopak se dětem nápad moc zalíbil a srdíčka stále přibývají. Bylo by krásné z této činnosti udělat každoroční tradici. Láskovník se zavěšenými srdíčky vnesl do školní zahrady radost. Děti chodí se svými blízkými na procházky přes školní zahradu, aby mohly svým blízkým ukázat právě to své s láskou vyrobené srdíčko,“ dodala vedoucí vychovatelka školní družiny Lucie Vávrová, DiS. 

Už jste se na něj byli podívat i vy? Přineste srdíčko a pověste jej na strom, který naleznete u hlavního vstupu školy. Těšíme se!                                                     

Bc. Hana Horáková