Lubinská střela: ve vybíjené jsme se prostříleli na druhou příčku

Naši malí sportovci ze čtvrté a páté třídy zakončili letošní školní sportovní zápolení turnajem ve vybíjené v Základní škole Lubina.

Učitelka tělesné výchovy Mgr. Martina Bílková, která na turnaj s dětmi jela, akci hodnotí: „Parádně zorganizovaného turnaje se účastníme již několik let po sobě a pořád nám to první místo uniká. Letos jsme se rozehrávali opravdu pozvolna. Velká tělocvična a kvalitní soupeř nám dělali velké problémy. Sice jsme nehráli pohlednou vybíjenou, ale výsledkově to nebylo nakonec špatné.“ 
Naši sportovci totiž porazili žáky ze škol v Mniší, Lubině a Závišicích, ale nečekaně prohráli se Základní školou Tichá, kterou vedl pan učitel Bc. Pavel David. 

„Po základní části jsme skončili druzí a postoupili do finále, ve kterém se opakoval souboj s družstvem domácí školy Lubina. To za mohutného povzbuzování svých spolužáků další porážku nepřipustilo a my tak po mnoha zcela zbytečných chybách obsadili druhé místo,“ doplňuje informace tělocvikářka, která žáky na soutěž připravila, a dodává, že je se stříbrným pohárem spokojená a že s našimi malými talentovanými sportovci udělá příští rok vše pro to, abychom konečně dosáhli na zlato. Budeme jim držet palce!  

Mgr. Petra Stoklasová