Informace pro rodiče k prázdninovému provozu školní družiny

Vážení rodiče,
na období prázdnin je v plánu otevření jednoho oddělení školní družiny pro žáky prvního stupně. Provoz školní družiny předpokládáme ve všední dny od 1. července do 12. července a dále pak od 17. srpna do 31. srpna 2020. Lze se přihlásit pouze na jeden blok (červencový, nebo srpnový) nebo na oba dva bloky. Cena červencového bloku je 350 Kč (jedná se o 7 pracovních dnů), cena srpnového bloku je 550 Kč (jedná se o 11 pracovních dnů). 

Družina bude v provozu v pracovní dny od 7:00 do 15:00 hodin. Vzhledem k plánovaným aktivitám bude příchod dětí možný vždy mezi sedmou a osmou hodinou, odchod bude možný od 14:00 do 15:00 hodin. 

Přihlášeným dětem budeme poskytovat také školní stravování za obvyklé ceny. 

Provoz školní družiny bude zajišťován jen v případě většího počtu zájemců, proto je nezbytné, abyste v případě zájmu vyplnili dotazník, který Vám byl zaslán prostřednictvím e-mailů Vašich dětí, a to nejpozději v úterý 16. června 2020. Pokud bude družina provozována, vyplníte následně závaznou přihlášku. V případě velkého počtu zájemců bude rozhodnuto o přijetí dítěte na základě věkového kritéria (přednost pro přijetí budou mít děti mladší před staršími).  

V případě jakýchkoli dotazů kontaktujte vychovatelku školní družiny Lucii Vávrovou, DiS., a to na e-mailu lucie.vavrova@zslichnov.cz nebo na telefonním čísle 774 425 360. 

Témata školní družiny jsou:

– červenec – Cesta kolem světa za 80 dní

– srpen – Indiánské dobrodružství – Honba za pokladem 

Informace o programu pro děti naleznete na našem webu zde.

Mgr. Olga Síbrtová, ředitelka