Výzva splněna! Nasbírali jste šest set kilogramů kaštanů!

Letos jste do mateřské školy a školní družiny donesli více než šest set kilogramů kaštanů a žaludů. To máme ale radost! Podařilo se nám zároveň splnit výzvu k šedesátému výročí naší školy – a že je šest set kilogramů opravdu úctyhodné množství, o tom není pochyb!

„Od myslivců jsme se dozvěděli, že není nic lepšího pro příkrm jelenů, srnců, daňků nebo divočáků, než právě kaštany a žaludy. Tak jsme moc rádi, že se do sbírání zapojily celé rodiny a sběrači byli velice aktivní. Rozhodli jsme se vyhlásit a ocenit i nejlepší sourozenecké týmy,“ prozrazuje mimořádné změny vedoucí vychovatelka školní družiny Lucie Vávrová, DiS. 

Nasbírané plody dále předala paní učitelka Mgr. Bohdana Hutyrová místním chovatelům drobné zvěře a Mysliveckému spolku Lichnov a Bordovice. „Děkujeme všem, kteří se na sběru podíleli. Nejlepším sběračem se stal žák z první třídy Matyáš Pařenica, který nasbíral neuvěřitelných 140 kilogramů kaštanů! Žáci, kteří se neumístili na předních příčkách, dostanou za účast drobnou sladkou odměnu,“ uzavírá Lucie Vávrová. 

Všem vítězům gratulujeme!

V kategorii školní družiny jednotlivci:

1.           Matyáš Pařenica, I. třída

2.           Sára Lukešová, I. třída

3.           Věra Veselková, II. B třída

 V kategorii ŠD sourozenecké týmy:

1.           Jaroslav, Jiří a Stanislav Růžičkovi

2.           Šimon a Štěpán Pustějovští

3.           Karolína a Tereza Markovy

 V kategorii mateřská škola jednotlivci:

1.       Nikol Jeřábková

2.       Radim Havel

3.       Vojtěch Pokluda

4.       Richard Nevěřil

5.       Štěpán Tichavský

V kategorii mateřská škola sourozenecké týmy:

1.       Šimon a Terezie Matúšovi

Bc. Hana Horáková