Super úspěch ve finále ve stolním tenise. Blahopřejeme klukům k prvenství!

V úterý 15. listopadu 2022 se naše škola zúčastnila okresního finále ve stolním tenise chlapců a dívek čtvrté kategorie. Klání se uskutečnilo v herně stolního tenisu v Odrách.

Mezi další zúčastněné patřila družstva ze Základní školy Komenského Odry, Základní školy Komenského 66 Nový Jičín, Základní školy Tyršova Nový Jičín a Základní školy Starý Jičín.

„Naši školu vyjeli reprezentovat Filip Bordovský, Sidney Rek a Kryštof Sedlář z osmé třídy a z deváté třídy Vojtěch Tichavský. Soutěžila tříčlenná družstva plus jeden hráč byl jako náhradník. Hrál každý s každým a do čtvrtého vítězného bodu,“ popisuje průběh soutěže učitel tělesné výchovy Mgr. Ondřej Švrček.

„Naši kluci vyhráli první místo! Obdrželi diplom a drobné sladkosti – a především nás pojedou reprezentovat na krajské finále, které se uskuteční v úterý 29. listopadu 2022 v Opavě. Zároveň bych rád poděkoval Sdružení dobrovolných hasičů Lichnov a také panu místostarostovi Stanislavu Kellerovi, kteří zajistili náš dovoz i odvoz a přislíbili pomoc se zajištěním účasti v Opavě,“ uzavírá Ondřej Švrček.

Bc. Hana Horáková