Družinka připravila soutěž Skřítek podzimníček pro děti a rodiče

Na podzim jsme ve školní družině plánovali speciální tvořivé odpoledne pro rodiče s dětmi. Bohužel se tato akce vzhledem k epidemiologické situaci nemůže uskutečnit. A tak jsme připravili tvořivou podzimní soutěž pro všechny žáky školní družiny, jejich sourozence i rodiče.  

S příchodem podzimních dní se v přírodě objevuje tajemný skřítek Podzimníček, který má za úkol dohlédnout především na to, aby se příroda pořádně připravila na nadcházející podzimní měsíce. Nikdo ho ale nikdy neviděl, takže ani nikdo neví, jak přesně vypadá. Proto se nebojte zapojit svou fantazii a zkuste skřítka Podzimníčka vyrobit z přírodních materiálů, které jsou v přírodě všude kolem nás (dýně, jablíčka, hrušky, kaštany, žaludy, šišky, šípky, větvičky, listí, dřevěný špalek aj.). Nezapomeňte vymyslet skřítkovi také jméno. 

Své skřítky nám můžete nosit do soutěže až do pátku 16. října 2020. Skřítci budou zdobit zázemí základní školy a školní družiny.  

Výherce vyhlásíme v pátek 23. října 2020. Mohou se těšit na knížky, dobroty a výtvarné potřeby, které do soutěže věnoval hypermarket Tesco Kopřivnice. 

Budeme se těšit na Vaše výtvory?  

Lucie Vávrová, DiS.,
vedoucí vychovatelka ŠD