Je to tady! Detektiv Arfiš Tě žádá znovu o pomoc. Staň se součástí této stopovačky

Milé děti, 
detektiv Arfiš potřebuje Vaši pomoc. Aby mohl vyřešit novou záhadu, potřebuje získat unikátní kód, díky kterému je možné otevřít třináctou komnatu v budově ASTRY, která skrývá nejedno tajemství. 

Místní akční plán ORP Frenštát pod Radhoštěm II ASTRA, centrum volného času ve Frenštátě pod Radhoštěm, Vás tímto zvou na již druhý ročník venkovní putovní hry pro předškoláky a děti od prvního do pátého ročníku základních škol. 

„Hra je určena pro všechny děti, které si rády hrají a překonávají samy sebe. V této hře nebude chybět putování, pátrání, napětí a zábavné logické úkoly. Obtížnost je přizpůsobena jednotlivým věkovým kategoriím: předškoláci, žáci prvního ročníku, žáci druhého a třetího ročníku a žáci čtvrtého a pátého ročníku,“ uvádí koordinátorka implementačních aktivit MAP ORP Frenštát pod Radhoštěm II. PharmDr. Lucie Gajdušková.  

Trasa je nenáročná, umístěná v lokalitě Frenštátu pod Radhoštěm, tu můžete projít kdykoliv v období od pátku 25. března do středy 30. března 2022. Stačí se přihlásit do 24. března 2022 na tomto odkaze. Podrobnosti Vám budou zaslány na e-mail, který uvedete při přihlášení. 

Hra je celá zdarma a každý úspěšný řešitel získá drobnou odměnu. Další informace k akci Detektiv Arfiš a třináctá komnata naleznete na www.mapfrenstatsko.cz a www.astrafren.cz

 Bc. Hana Horáková