Týmového ducha v sobě nezapřou! I to prozradil lyžák VII. B

Lyžařský areál ve Velkých Karlovicích otevřel náruč i pro druhou třídu sedmáků. Také oni se vydali vlakem vstříc lyžařskému dobrodružství. V týdnu od 27. února 2023 se po dobu pěti dní snažili zdokonalit své lyžařské schopnosti, a to pod vedením instruktorů Mgr. Martiny Bílkové, Mgr. Pavla Davida a Mgr. Ondřeje Švrčka.

„Týden byl plný slunce, parádního lyžování a atmosféra na chalupě byla výborná,“ takto shrnula své pocity z druhého lyžařského turnusu Martina Bílková. Zážitků určitě bylo nespočet a potvrdilo se, že žáci ze VII. B jsou vážně prima parta – přesvědčili se o tom, jak na svahu, tak i na chatě, kde bylo převážně veselo. O tom, že se sedmákům na sjezdovce dařilo, se byla přesvědčit i ředitelka školy Mgr. Olga Síbrtová a třídní učitelka VII. B Mgr. Gabriela Mynářová.

A souhrn týdne? Jezdilo se na svahu, veselilo se, přednášelo se o tom, jak se správně a bezpečně chovat na horách, hrály se hry a bavilo se – ale především si všichni vyzkoušeli, jaké to je být lyžařem!

Skvělý týdenní pobyt shrnují i reakce žáků:

Karel Valíček: „Jsem rád, že jsem se naučil lyžovat, a divím se, že jsme se dokázali domluvit.“

Erik Štěpán: „K lyžáku jsem se připojil až ve středu a nemohl jsem lyžovat, ale jsem rád, že jsem zažil tu srandu na chalupě!“

Daniel Švec: „Poslední večer byl super, moc jsem si celý týden užil.“

Alex Buchar: „Program a jídlo bylo perfektní!“

Sabina Slezáková: „Při soutěžích byla sranda a museli jsme fungovat jako tým. Lyžování mě začalo hodně bavit, určitě přemluvím rodinu a budeme jezdit lyžovat!“

Přehled vítězů:

První družstvo: 1. Alex Buchar, 2. Vojtěch Stacha, 3. Gabriela Vítková

Druhé družstvo: 1. Valerie Pustějovská, 2. Sabina Slezáková, 3. Ema Holubová

Bc. Hana Horáková